En iyi Tarafı antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çalan çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza lütuf edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun kenarıtlarına değinelim!

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve keyif donör bir renktir. Antrasit rengi ile rast bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda çok bir aş damı rengi olarak kabul edilir çünkü besin maddelerini vurgularken öteki renklere gereğince elan iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Özel dizaynı sebebiyle tek etki ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yolculuk imkanı sağlar.

Elan çok minimal ve çağcıl bir konsept elde etmek istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında mevki saha parafin, yağız ve gri tonları size şanlı bir kolay katkısızlayacak. Hayat kayranınızda bir alanda antrasit rengi kesif bir şekilde kullanın.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve har bir akort sağlar. Bu kombinasyon, evinizde rahat ve sıcak bir düzlem oluşturur.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, açık gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai namına elan hararetli sprey boya mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar diğer renklerle kolay kombin edilebilir bu da ocak sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü esenlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini harcamak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her bitirme arasında yerinde kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek için yeterince kurumalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Antrasit rengi ekseri kıpkızıl gri yahut yağız olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta dört dörtlük bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de gayrı dekorasyon unsurlarıyla dört dörtlük bir geçim mideerisindedir.

Cevap 6 Antrasit rengi, natürel renklerle antrasit gri boya birleştirildiğinde sade ve sıcak bir durum yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları katıksız renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir geçim yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, natürel malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Tabii bunun kenarı esna nötr bir renk seçerek henüz sakin bir yaşam sahaı tasarımına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şayan renk seçeneğine siz hüküm verin!

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı ocak dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, sprey boya griyi buluşturmak istediğiniz renklerin arz aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

Bu makalede, mekanların estetiğini çoğaltmak yürekin ülkü renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page